Fractora Firm

Thermische huidverjonging

Een gladde, zuivere en strakke huid geeft u het zelfvertrouwen om de dag te trotseren. Naarmate we ouder worden, wordt de huid echter minder elastisch en doen plooien en rimpels ons er ouder uitzien dan we ons voelen.

Fractora Firm is een niet-invasieve techniek die uw huid revitaliseert, vernieuwt en verstevigt, waardoor u weer stralend door het leven gaat.

Vraag meer informatie en ervaar de kracht van huidcontractie op basis van radiofrequentie.
Een natuurlijke en effectieve oplossing om tekenen van ouderdom tegen te gaan.

Fractora:Firm

Wat is Fractora Firm?

Fractora Firm is een natuurlijke en effectieve oplossing om de tekens van huidveroudering om te keren. Deze vooruitstrevende techniek is ontworpen om uw huid te revitaliseren en te vernieuwen.

Fractora Firm is een techniek die door middel van radiofrequentie energie contracties opwekt tot in de diepste lagen van de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd en zal uw huid strakker aanvoelen en rimpels vervagen. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar.

Is Fractora Firm geschikt voor u?

Mensen die op zoek zijn naar een niet-invasieve behandeling van hun teint of huidoneffenheden, een lifting met een natuurlijk uitziend resultaat, kunnen baat hebben bij Fractora Firm. Fractora Firm maakt uw huid zachter en vermindert rimpels. Fractora Firm is een geavanceerde esthetische oplossing voor alle huidskleuren.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

Huidverslapping in het ganse gelaat en de bovenarmen kan behandeld worden. Fractora Firm is perfect geschikt voor de correctie van fronsrimpeltjes, kraaienpootjes, correctie van bovenste of onderste oogleden, verbetering van de nasolabiale plooi, rimpeltjes van de hals, lachrimpels.

Doet een behandeling met Fractora Firm pijn?

Fractora Firm gebruikt een uiterst nauwkeurige technologie voor een veilige en efficiënte huidbehandeling die nagenoeg pijnloos is en waarvan u niet hoeft te herstellen. Na elke sessie kan het behandelde gebied wat roodheid vertonen die na enkele uren verdwijnt.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Het is aanbevolen om gedurende zes weken wekelijkse sessies uit te voeren. Mensen met milde doorhangende huid hebben mogelijk minder sessies nodig waarbij de behandelingen meer verspreid worden. De planning wordt opgesteld aan de hand van een medische voorafgaande evaluatie.

Kan Fractora Firm gecombineerd worden met andere behandelingen?

Ja, Fractora Firm kan gebruikt worden in combinatie met de meeste laserbehandelingen, gelaatsbehandelingen, injecties en/of rimpelvullers. Neem contact op met uw esthetisch specialist als u overweegt om Fractora Firm te combineren met andere behandelingen.

Wat is "Fractora Facial"?

De meeste Fractora Firm-patiënten combineren Fractora Firm met Fractora Resurfacing voor een reeks behandelingen die FracTotal Facial heet. FracTotal Facial is een ultra-efficiënte huidvernieuwingsbehandeling die alle gelaatsproblemen kan corrigeren, zoals huidlaxiteit, een oneffen teint, een oneffen huidtextuur, rimpels en hyperpigmentatie. Als u uw pigmentatie en teintproblemen wilt laten behandelen in dezelfde sessie als Fractora Firm, dan kan FracTotal Facial uitkomst bieden.

Bekijk onderstaand YouTube-filmpje om meer te weten te komen over de Fractora Firm:

 

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie over onze Fractora Firm behandeling of één van onze andere anti-aging behandelingen?

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.