BodySculpting : “Z-WAVE”

Z-Wave is het neusje van de zalm op vlak van afdrijven van vetcellen

Nadat u een cryolipolyse behandeling heeft ondergaan met onze Z-LIPO of een radiofrequentietherapie met onze EnCurve gaat het lichaam een heleboel afgestorven vetcellen bevatten ter hoogte van de behandelde zone(s) waar we zo snel mogelijk vanaf willen geraken uiteraard.

De Z-Wave zal ervoor zorgen dat de afgestorven cellen sneller en effectiever verwijderd worden.

Daarnaast heeft de Z-wave een positief effect op de aanmaak van collageen en stimuleert het de bloedcirculatie waardoor de huid zichtbaar egaler en strakker wordt.

Zimmer Z-Wave

Hieronder op de afbeelding ziet u een mooi voorbeeld van het verschil in resultaat wanneer we de behandelde vetcellen gaan afdrijven met de Z-Wave of met een traditionele massage

Zimmer Z-Wave

Wanneer zie ik resultaat?

Het lichaam heeft tijd nodig om de triglyceriden en vetcellen op te ruimen.

Gemiddeld ziet u de eerste resultaten na 1,5 maand en definitieve resultaten na 3 tot 5 maanden.

 

Is de behandeling met Z-Lipo en Z-Wave veilig?

De Z-Lipo en Z-Wave technologie is 100% veilig en beschadigt het omliggend weefsel niet.

In minimum 3 behandelingen boekt u 70% van het resultaat van een heelkundige liposuctie zonder operatie, littekens en nabehandeling!

 

 

Wat is de prijs per zone van een behandeling?

Als u een behandeling met de Z-lipo boekt kost dit 300 EUR per behandelkop en krijg je er de Z-wave gratis bij (normale prijs per zone 80 EUR). Is er een 2e behandelkop nodig tijdens dezelfde behandeling dan betaal je 150 EUR ook incl. Z-wave. We bieden echter een interessant combi-behandelpakket van onze 3 afslanktoestellen (Z-lipo, Z-wave en Encurve) voor 395 EUR per kop/zone.

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie over onze Z-Wave behandeling of over één van onze andere bodysculpting behandelingen? Neem dan snel contact op met SkinSolution.

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.