Gevoelige huid

Gevoelige, tere of droge huid?

Heeft u net als zovelen onder ons last van een schrale droge, trekkerige huid die bovendien overgevoelig reageert op cosmetica en verzorgingsproducten? Weet u niet meer welke schoonheidsproducten te gebruiken omdat u door het bos de bomen niet meer ziet? Durft u niet meer naar een schoonheidsspecialiste gaan omdat uw huid na een behandeling geïrriteerd raakt?

Goed advies ligt aan de basis van een gezonde huid.

Gevoelige huid

Soms wordt die gevoelige huid veroorzaakt door een huidaandoening, maar het kan ook zijn dat u allergisch bent voor een ingrediënt in cosmetica. Vaak zijn mensen met een gevoelige huid helemaal niet allergisch, maar gebruiken ze gewoon teveel of ongeschikte cosmetica. En dan zijn er nog mensen bij wie er geen echte oorzaak gevonden wordt, maar hun huid is extreem gevoelig. Een droge huid is vaak een voorloper van een gevoelige huid. Het beschermend laagje op de huid kan de schadelijke invloeden van buitenaf daardoor niet meer tegenhouden en de huid geraakt geïrriteerd.

Een correcte huidanalyse en goed advies is dan ook van groot belang bij het verzorgen van een gevoelige huid. Bij SkinSolution hebben we een ervaring opgebouwd in alle huidtypes en kunnen we dan ook specifiek advies geven over alle huidaandoeningen en het gebruik van verzorgingsproducten.

SkinSolution gaat voor goede resultaten op lange termijn.

Een gevoelige huid is kwetsbaar en moet continu ondersteund worden om de nodige bescherming te krijgen tegen de dagelijkse invloeden van buitenaf. Daarom is het van belang dat u tijdig start met de juiste behandelmethodes want een gevoelige huid heeft tijd nodig om terug krachtig en elastisch te worden.

Bij SkinSolution bekijken we welke behandelmethodes het meest geschikt zijn voor uw huid zodat u snel verbetering zal merken. Maar het is van belang te weten dat een gevoelige huid tijd nodig heeft om volledig te herstellen. Door gebruik van de juiste producten en aan de hand van onze behandelmethodes kan u dit mooie resultaat behouden.

Graag meer informatie?

Contacteer SkinSolution voor een afspraak. Wij geven u graag vrijblijvend advies en bespreken wat we voor uw huid kunnen betekenen.

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.