Overtollige haargroei

Hars vs Permanente laserontharing

Ontharen is iets dat vroeger vooral door vrouwen gedaan werd, maar tegenwoordig ook meer en meer populariteit geniet bij mannen.

Permanente ontharing

Ontharen van de huid kan niet alleen op meerdere plaatsen op het lichaam (gelaat, rug, borstkas, oksel, schaamstreek, benen, ...), maar ook op verschillende manieren:

1. Permanente ontharing met de diodelaser

Wil U gaan voor een langdurig en blijvend resultaat dan kiest U best voor de permanente laserontharing. Hierbij gaat U een aantal behandelingen moeten doorlopen, maar deze zijn heel goed te verdragen en hebben een zeer mooi en blijvend resultaat op termijn.

 

2. Ontharing met hars (waxen)

Kiest U eerder voor een snel resultaat dan bent U beter gebaat bij een ontharing met hars. Met deze behandeling bent U meteen verlost van uw ongewenste haargroei, maar het resultaat is niet blijvend en de behandeling is bovendien een stuk pijnlijker.

Wenst U meer informatie?

Wenst U meer informatie over onze behandelingen om overtollige haargroei aan te pakken? Neem dan contact op met SkinSolution.

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.