Fillers

Wat zijn fillers?

Ook rimpels, plooitjes en groeven te wijten aan veroudering kunnen opgevuld worden. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen producten met een tijdelijk effect, semi-permanent en een permanent effect. De meeste ervaring bestaat met tijdelijke en semi-permanente middelen, en deze hebben ook het beste veiligheidsprofiel.

Filler lippen

Wat zijn fillers?

Injecteerbaar collageen en hyaluronzuur worden meest frequent gebruikt voor tijdelijke opvulling van rimpels. Het resultaat houdt maximaal 3 tot 6 maanden aan, waarna opnieuw behandeld moet worden.

Over het algemeen verdwijnt het geïnjecteerde materiaal sneller in gebieden met veel onderliggende spieractiviteit. Het resultaat van de behandeling is vrijwel onmiddellijk zichtbaar. Eventuele neveneffecten zoals zwelling, zijn van voorbijgaande aard.

Injecties met hyaluronzuur of met eigen vetcellen hebben langere cosmetische verbetering tot gevolg, en behoren daardoor tot de semi-permanente groep van vulmiddelen. Indien een vulmiddel gecombineerd wordt met een spierrelaxerend middel als botuline toxine, wordt het uiteindelijk resultaat nog versterkt.

Wenst U meer informatie?

Wenst U meer informatie over fillers? Neem dan contact op met SkinSolution.

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.