LaseMD

Welke oplossingen bij haarverlies?

LASEMD MET KERAFACTOR VOOR HAARREVITALISATIE
LaseMD Haarherstel
We bieden nu een alternatief voor een haartransplantatie voor zowel vrouwelijk als mannelijk haarverlies, de KeraLase behandeling voor dunner wordend haar en revitalisering van het haar. Vergeleken met een haartransplantatie is de KeraLase niet-invasief, zonder uitvaltijd, met minimaal ongemak en veel lagere kosten.

Hoe werkt de LaseMD?

De KeraLase fractional thulium laser (LaseMD) creëert meerdere microkanalen in de hoofdhuid, waardoor een optimale penetratie en absorptie van het topisch aangebrachte KeraFactor haarserum mogelijk is; studies tonen 5-7 keer hogere absorptie van het KeraFactor-serum in de haarfollikel en de omliggende hoofdhuid aan bij gebruik in combinatie met de LaseMD-laser uit 1927nm. Het KeraFactor-serum is een eigen peptidecomplex van 7 synergetische polypeptiden en groeifactoren die helpen bij de hergroei van de hoofdhuid en het haar. In tegenstelling tot uw eigen eiwitrijk plasma (PRP) zijn de groeifactoren in het KeraFactor-serum exclusief voor haaruitval, hergroei en revitalisering. Deze specifieke groeifactoren werken synergetisch om de hoeveelheid haar in elke haarfollikel te verhogen terwijl ze de proliferatie van keratine stimuleren. Dit proces resulteert in gezonder, sterker en dikker haar. De hoge concentratie van de synthetische groeifactoren en proteïnen en de nano-liposome moleculaire dragertechnologie in het KeraFactor-serum helpt verder bij diepere follikelpenetratie.

HOEVEEL SESSIES ZIJN ER NODIG VOOR EEN OPTIMALE REVITALISERING VAN HET HAAR?

Er worden 5 secties uitgevoerd over de dunner wordende gebieden van de hoofdhuid, gevolgd door een toepassing van het KeraFactor-serum. Voor een optimale respons wordt een minimum van 6 sessies met een tussenperiode van 2 weken aanbevolen (meer behandelingen kunnen nodig zijn).

Plan uw Hair Revitalization Consultation vandaag nog!
Maak een afspraak voor een gratis consult door rechtstreeks contact met ons op te nemen op 03/772.71.15.

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie over deze doeltreffende behandeling? Neem dan contact op met SkinSolution.

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.