Happy Valentine!

Happy Valentine! Er zijn 1001 manieren om uw liefde te tonen maar de beste manier is om uw geliefde te verwennen met een aangename, ontspannende behandeling. Wij helpen u alvast bij het kiezen van een topcadeau!

Onze topselectie!

Fractora Firm is een natuurlijke en effectieve oplossing om de tekens van huidveroudering om te keren. Deze vooruitstrevende techniek is ontworpen om uw huid te revitaliseren en te vernieuwen.

Fractora Firm is een techniek die door middel van radiofrequentie energie contracties opwekt tot in de diepste lagen van de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd en zal uw huid strakker aanvoelen en rimpels vervagen. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. € 110 wangen en mondzone

Gelaatsverzorging: Het gelaat wordt eerst gereinigd en krijgt een extra grondige reiniging met een ‘mini’ chemische peeling. Er wordt tevens een moment van relaxatie voorzien waarbij we de handen of voeten en hals/schouders masseren tijdens de inwerktijden van de 2 maskers. De gelaatsverzorging wordt tenslotte afgesloten met 2 serums en een dagcrème.

Ieder huidtype komt voor deze behandeling in aanmerking, zelfs de meest gevoelige huidtypes. € 75

Koop eens een cadeaubon! Altijd leuk om te krijgen. Bestel je cadeaubon via email: info@skinsolution.be of kom eens langs tijdens de openingsuren.

Geplaatst in cadeaubon, dermaceutic, fractora firm, peeling, renophase.