Disclaimer

De informatie die U op onze website kan terugvinden over resultaten van behandelingen zijn gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange ervaring opgedaan hebben en kunnen als dusdanig niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen variëren van persoon tot persoon.

De producten waarmee Skinsolution werkt zijn allemaal afkomstig van betrouwbare merken met jarenlange ervaring op het vlak van cosmedische huidverzorging.

Indien u op het moment van behandeling enige vorm van medicatie neemt, zwanger bent of last heeft van een medische aandoening, gelieve dan eerst contact op te nemen met uw huisarts of uw Skinsolution-huidexperte hiervan op de hoogte te brengen indien het relevant is met betrekking tot uw behandeling.

(Cos)medische toestellen

Al onze apparaten die gebruikt worden tijdens behandelingen zijn FDA goedgekeurd en worden met de grootste zorg en nauwkeurigheid gebruikt en onderhouden.

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens worden uitsluitend voor eigen gebruik bewaard en worden niet aan derden gedistribueerd.

Cellulitis / plaatselijk afslanken

De resultaten van onze afslank- en cellulitis behandelingen kunnen variëren. De oorzaken van overgewicht en cellulitis kunnen verschillen van persoon tot persoon, zowel genetisch bepaalde factoren, metabolisme als omgevingsfactoren, maar ook de mate waarin u beweegt of uw eetpatroon zijn individueel verschillend en bepalend voor het resultaat.

Huidverbetering / anti-aging

De resultaten van onze anti-aging-behandelingen kunnen variëren van persoon tot persoon en zijn tevens gerelateerd aan externe factoren zoals rookgedrag, hormonen, genetische factoren, slaapgedrag, metabolisme en omgevingsfactoren.

Tattoo / permanente make-up verwijdering

De aantal beurten nodig om een tattoo of permanente make-up verwijderd te krijgen is afhankelijk van een aantal factoren (hoeveelheid pigment, soort pigment, immuunsysteem, kleur van het pigment, type inkt en diepte van de tattoo) en kan als dusdanig niet gegarandeerd worden vooraf. Hoewel we vrijwel alle permanente make-up en tattoo’s helemaal verwijderd krijgen mag dit niet als garantie beschouwd worden omdat de resultaten afhankelijk kunnen zijn van bovenvermelde factoren.