Ervaringen

Katleen Van der beek

Ik had al vanalles geprobeerd om van mijn couperose verlost te geraken ... zonder resultaat, maar met de professionele apparatuur van SkinSolution was ik er na 1 behandeling al van verlost.

Dank je wel SkinSolution.

Suzanne Warmoes

Esthetische peeling

Ik had al enkele jaren de intentie om een tattoo te laten verwijderen die ik in mijn jeugdjaren impulsief had laten zetten. Na wat opzoekwerk op internet kwam ik bij SkinSolution terecht en ik heb het mij geen moment beklaagd. 

Tijdens een 1e gesprekje hebben ze mij uitvoerig geïnformeerd en was ik overhaald om de stap te zetten. Ondertussen zijn we 3 laserbehandelingen verder en is de tattoo al zo goed als verdwenen. Hun apparatuur is écht top en het personeel weet waarover ze spreken en heeft duidelijk ervaring.

Kurt Achten

Kurt Achten

Tattoo verwijdering

De Fracture Firm is een heel aangename en rustgevende behandeling. Mijn huid was instant strakker en rimpeltjes waren verdwenen. Een aanrader!

Mevrouw X.

Fractora Firm

De LaseMD is een toestel waarbij de inhoud van een ampulle met specifieke anti-aging kenmerken dieper in de huid gebracht wordt. De behandeling is niet pijnlijk en mijn huid zag er onmiddellijk veel frisser uit en rimpeltjes zijn vervaagd!

Katleen Van der beek

LaseMD