Corona Maatregelen

Naar aanleiding van de Corona crisis is SkinSolution gesloten tot en met 05/04.

Onze online boekingen staan terug open vanaf 06/04. Indien de regering deze periode van sluiting verlengt, zullen we uiteraard langer dicht zijn.

Ons team is nu volop bezig met onze patiënten op te bellen en de esthetische behandelingen en niet dringende consultaties te verplaatsen. Heeft u een vraag, aarzel niet om ons via social media of info@skinsolution.be te contacteren. Dat is momenteel de snelste manier.
Verder volgen wij de situatie nauwgezet op en we hopen u heel snel terug te mogen verwelkomen in onze praktijk.
Bedankt voor jullie begrip en hou het veilig!

Adviesdag donderdag 21 november 2019

Wil je ook gratis advies over de verbetering van uw huidgezondheid naar pigmentatie, rimpels, open poriën of acné toe? Weet je niet goed welke producten geschikt zijn om je huid goed te verzorgen?
Schrijf je dan in voor onze open adviesdag op donderdag 21 november tussen 10:00 en 18:00.

Tijdens een persoonlijk gesprek krijg je vrijblijvend informatie over de mogelijkheden om je huid te verbeteren en zo een frissere versie van jezelf te worden.

Wij zijn verhuisd!

SkinSolution is verhuisd naar het nieuwe pand van Medicare Kliniek aan de Bouwelsesteenweg 234 in Nijlen. Onze open kijkdag op zaterdag 16 november was een succes! Bedankt voor jullie attenties, lieve wensen en vooral jullie aanwezigheid.

 

 

Vakantie

Verlofplanning

SkinSolution is gesloten van maandag 10 augustus tot en met maandag 24 augustus. Daarna vliegen we er weer met volle goesting terug in. In de week van 10 augustus kan u nog wel producten bestellen of komen afhalen. Afspraken maken kan steeds online via www.skinsolution.be.

 

 

Lentenieuwtjes

Wist je dat
… Elisabet Haesevoets voor een GLOW FACIAL gekozen heeft?
… er nu een actie is op de GLOW FACIAL?
… we een gratis product weggeven in het zonnebeschermingsgamma?
… we ook aan onze mannen denken in juni?

… we een grote actie doen op een behandeling met de Fractora Firm?
… er volgende week vrijdag 28/6 nog enkele plaatsjes vrij zijn voor injectables?

Neem snel een kijkje bij ‘ACTIES’.

 

Adviesdag 10/5 – huidexperte

Wilt u ook gratis advies over de verbetering van uw huidgezondheid naar pigmentatie, rimpels, open poriën of acne toe?
Schrijf u dan in voor onze open adviesdag op vrijdag 10 mei tussen 10u en 17u.

Tijdens een persoonlijk gesprek krijgt u vrijblijvend informatie over de mogelijkheden om uw huid te verbeteren en zo een frissere versie van uzelf te worden.

Inschrijven kan online via www.skinsolution.be of telefonisch: 0471 41 05 56.

Van harte welkom!
Team SkinSolution 

Happy Valentine!

Happy Valentine! Er zijn 1001 manieren om uw liefde te tonen maar de beste manier is om uw geliefde te verwennen met een aangename, ontspannende behandeling. Wij helpen u alvast bij het kiezen van een topcadeau!

Onze topselectie!

Fractora Firm is een natuurlijke en effectieve oplossing om de tekens van huidveroudering om te keren. Deze vooruitstrevende techniek is ontworpen om uw huid te revitaliseren en te vernieuwen.

Fractora Firm is een techniek die door middel van radiofrequentie energie contracties opwekt tot in de diepste lagen van de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd en zal uw huid strakker aanvoelen en rimpels vervagen. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. € 110 wangen en mondzone

Gelaatsverzorging: Het gelaat wordt eerst gereinigd en krijgt een extra grondige reiniging met een ‘mini’ chemische peeling. Er wordt tevens een moment van relaxatie voorzien waarbij we de handen of voeten en hals/schouders masseren tijdens de inwerktijden van de 2 maskers. De gelaatsverzorging wordt tenslotte afgesloten met 2 serums en een dagcrème.

Ieder huidtype komt voor deze behandeling in aanmerking, zelfs de meest gevoelige huidtypes. € 75

Koop eens een cadeaubon! Altijd leuk om te krijgen. Bestel je cadeaubon via email: info@skinsolution.be of kom eens langs tijdens de openingsuren.

Make-up workshop jane iredale 25 januari 2019

Skinsolution organiseerde op 25 januari een gezellige, twee uur durende workshop waar je de basis make-up van jane iredale leerde toepassen.

Ook zin in een workshop waar je jezelf leert maquilleren? Ontdek het volledige gamma minerale make-up tijdens deze workshop.

Je gaat zelf aan de slag, zo kan je alle producten voelen en technieken onder de knie krijgen.

Dit alles met een hapje en drankje.

Duur: 2 uur Prijs: 25 euro  (min. 4 personen)

Liever een persoonlijke workshop (1 persoon)? Duur: 1 uur Prijs: 45 euro

 

 

3de peelingdag: 17 januari 2019

Skinsolution organiseert op 17 januari de 3de peelingdag van deze winter. Op deze dag krijgt u 10% korting op elke peeling en op de nabehandelingsprodukten van Dermaceutic en Rhenophase.