Acties

SkinSolution heeft regelmatig nieuwe acties en aanbiedingen.

Check daarom geregeld de Actie- en Nieuwspagina's op onze website.

Ook op onze Facebook-pagina vindt u regelmatig informatieve blogs over behandelingen, maar ook informatie over kortingen en promoties.

acties skinsolution

Promoties in september en oktober

Okselontharing gratis!

De herfst is het seizoen bij uitstek om te starten met de laserontharing of om de draad weer op te pakken. Tijdens de maanden september en oktober kan je je oksels gratis laten ontharen met de laser bij een behandeling van een andere zone. Maak snel een afspraak voor de laserontharing voor je benen, bikinilijn, ... en krijg er de okselontharing gratis bij.

 

Cryolipolyse

Cryolipolyse is vetbevriezing om locale vetproblemen aan te pakken ... Om een goed resultaat te behalen, raden we aan om toch een 3-tal behandelingen te nemen. Tijdens de maanden september en oktober krijg je de 3de behandeling aan de helft van de prijs. Als je enkel de Cryolipolyse neemt met de Shockwave dan is de prijs €250 per behandeling. Voor 3 behandelingen betaal je dan €625 ipv €750. Je kan ook voor het totale pakket met de EnCurve erbij gaan en dan is het €300 per behandeling. Dan betaal je €750 ipv €900.

Product in de kijker: Derma Lift 5.0 van Dermaceutic

Dermaceutic Darma Lift 5.0 heeft een direct liftend effect waardoor huidverslapping, rimpels en fijne lijnen vervagen. Dermaceutic Derma Lift bevat 5% peptides en 3% pullulan. Peptides stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Pullulan zorgt voor het liftende effect. Deze krachtige combinatie verstevigt de huid en verbetert de huidkwaliteit. Dermaceutic Derma Lift 5.0 geeft je een gladde en stralende huid.

Je gebruikt Derma Lift zowel in de ochtend als in de avond onder uw dagcrème. Je kunt het serum over het hele gelaat inclusief de oogcontouren gebruiken.

Tijdens de maanden september en oktober krijg je dit product aan 20% korting. Dit betekent dat je dit product koopt voor €59 ipv voor €74.

 

 

Actie borstkanker - speciale editie van Just Kissed

In de maand oktober, de maand tegen borstkanker, brengt jane iredale een speciale editie uit van Just Kissed Lip and Cheek Stain - FOREVER PINK. Dit is een lippenbalsem die je zowel op je lippen als op je wangen kan aanbrengen. Hij voelt zacht aan en dankzij zijn unieke formule past hij zich aan aan je eigen lipkleur. Jane iredale schenkt de winst aan organisaties die ijveren voor een beter leven voor vrouwen en dieren. Deze actie loopt gedurende de maand oktober. De prijs is €23.

Bestellen kan via info@skinsolution.be of via 0471 41 05 56

START TO TAN VOOR DE FEESTDAGEN!

De perfecte teint in een handomdraai zonder strepen of vegen. Uitgebreid gamma He-Shi zelfbruiners. Nu tijdelijk met gratis handschoen.

 

(actie geldig tot 6/1/2020)

KERSTPAKKET VOOR JONGE KLANTEN

🎁 kerstcadeau voor onze jonge klanten 🎁

Echte kerstgezelligheid is niet compleet zonder ook wat pakjes onder de boom 🎄. Zelfs als je niet in het bezit bent van een witte baard en rendieren helpen we je daar graag mee.
Producten voor persoonlijke verzorging zijn ieder jaar weer een geliefd kerstcadeau om te geven en te krijgen.
In ons jongerenpakket zit een dagcrème, de Hyal Ceutic en een nachtcreme, de Light Ceutic. Omdat het Kerstmis is, doen we er de Advanced Cleanser gratis bij.
Zo komt dit pakket voor u op €115 ipv op €147.
Bestel:
☎ 0471/41 05 56
💻 info@skinsolution.be
📬 gratis verzending of afhalen in ons kabinet

(actie geldig tot 6/1/2020)

KERSTPAKKET 40-ERS en 50-ERS

🎁 kerstcadeau voor 40-ers en 50-ers 🎁

Het is eindelijk weer bijna Kerstmis. Lekker op de bank zitten met een glühwijntje en aftellen tot de wintersport. Bij de feestdagen hoort uiteraard ook een leuk geschenk. Ben jij opzoek naar een kerstcadeau voor je vriend, vriendin, broer, zus, …?
Onze verzorgingsproducten van Dermaceutic en Rénophase zijn het ideale kerstcadeau!
Voor onze 40-ers en 50-ers hebben we een pakketje samengesteld met de Sunceutic als dagcrème en de Retinol Crème als nachtcrème. Omdat het Kerstmis is, doen we er een Hydration Spray van jane iredale gratis bij.
Zo komt dit pakket op €125 ipv op €155.
Bestel :
☎ 0471/41 05 56
💻info@skinsolution.be
📬gratis verzending

(actie geldig tot 6/1/2020)

SKI-PAKKET

🎁 Ski-pakket 🎁

Bescherm je huid tijdens de wintersport en tijdens je verblijf in de bergen. Met een Ski-pakket maak je altijd iemand gelukkig. Als je gaat skiën, kan een goede zonnecrème met SPF50+ niet ontbreken. Tijdens de winter is ook je handverzorging zeer belangrijk. Je krijgt namelijk gemakkelijk een droge huid. Daarom bieden we een speciale ski-set aan met Sun Ceutic van Dermaceutic en een Handdrink van jane iredale (SPF15). En omdat het Kerstmis is, krijg je er een Lipdrink van jane iredale gratis bij. Een goede lipverzorging met SPF is tijdens het skiën ook een must.

Deze set koop je voor €75 ipv voor €92.

Bestel :
☎ 0471/41 05 56
💻info@skinsolution.be
📬gratis verzending of afhalen in ons kabinet

 

(actie geldig tot 6/1/2019)

KERSTCADEAU MANNEN

🎁 Kerstcadeautje voor de mannen 🎁
Het is bijna december en de eindejaarsfeesten komen dichterbij. Heb jij al een cadeautje voor je allerliefste man? Onze verzorgingsset van Dermaceutic is het ideale cadeau voor onder de kerstboom.
Voor onze mannen bestaat het kerstpakket uit een serum C25 van Dermaceutic die als dagcrème kan gebruikt worden en een anti-agingcrème voor ’s avonds, de Activ Retinol 1%.
Dit pakket koop je nu voor €125 ipv voor €140.
Bestel:
 0471/41 05 56
💻 info@skinsolution.be
📬 gratis verzending of afhalen in ons kabinet

 

(actie geldig tot 6/1/2020)

CADEAU BONS SHOP JE MET 10% KORTING

🎁 Cadeaubon 🎁

Zoek je een leuk geschenk voor onder de kerstboom 🎄? Geef een cadeaubon van SkinSolution. That's always a good idea!
Bestel :
☎ 0471/41 05 56
💻 info@skinsolution.be
📬 gratis verzending of afhalen in ons kabinet


 

(actie geldig tot 6/1/2019)

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel kado? Wil je graag iemand verrassen? Wil je een speciaal iemand een kado geven? Kies dan voor een cadeaudobon van SkinSolution!!!

Onze cadeaubon kan je telefonisch of per e-mail bestellen en nadien komen afhalen. Elke bon kan worden ingeruild voor zowel behandelingen als producten.

Heeft U zelf geen tijd om langs te komen? Geen probleem: indien gewenst, kan onze cadeaubon ook aan huis bezorgd worden, na voorafbetaling op rekeningnummer BE44 0689 3116 3045. Bij ontvangst van de betaling (inclusief €5,00 bezorgingskosten) zal de bon bij u in de bus bezorgd worden.

cadeaubon

Vriendinnenbon

Hoe werkt het ?

  1. Neem 1 of meerdere bonnen mee bij een bezoek aan SkinSolution of print ze uit via de website.
  2. U vult uw eigen naam in en geeft de bon cadeau aan een vriendin die nog geen klant is.
  3. Die vriendin vult op de bon haar gegevens in en neemt deze mee bij haar 1e bezoek aan SkinSolution. Zij ontvangt dan een korting van 10% op een behandeling.(*)
  4. Daarna ontvangt u bij uw eerstvolgende bezoek ook 10% korting op een behandeling.(*)

De korting geldt voor iedere nieuwe klant en je mag zoveel vriendinnenbonnen uitdelen als je zelf wil.

(*) Niet cumuleerbaar met andere acties)

VriendinnenBon

Wenst u graag meer informatie?

Wenst u graag meer informatie over één van onze acties? Neem dan contact op met SkinSolution.

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.