Skin - LED-therapie

Reset en geniet

met medisch rood licht.

Deze baanbrekende therapie is een ware revolutie in het behalen van veilige en voorspelbare resultaten op vlak van huidverbetering. Behandeling met LED therapie zet de huid aan tot regeneratie, boost het volume en geeft een gezonde glans met gelijkmatige tint. Deze natuurlijke, niet-invasieve techniek zonder downtime is geschikt voor elk huidtype, elke huidtint en elke leeftijd.

Skin LED therapie

Het geheim zit in medisch rood licht op de juiste golflengte zodat de juiste energie vrijkomt. De golflengten van het rood licht (630 nm) van onze I’M light worden tot 3 mm in de huid geabsorbeerd. Hierdoor kunnen actieve werkstoffen veel dieper in de huid geactiveerd worden en dus effectiever werken en dat zonder irritatie.

Hierdoor is LED therapie ook geschikt voor de meest gevoelige huid, droge huid of rosacea huid.

Met rood licht therapie kunnen we verschillende huidproblemen zoals acne, pigment en huidverjonging aanpakken. Intens licht stimuleert de huid instant om zich te vernieuwen. Dit zorgt voor een gezonde en frisse huid.

In onze clinic zetten we LED vaak samen in met andere behandelingen of als voor- of nabehandeling van bijvoorbeeld peels of laserbehandelingen. Hierdoor zal de behandelde huid sneller herstellen.

Wist je dat rood licht therapie bovendien ideaal is voor dat vervelende winterdipje? In slechts 12 min LED ben je heerlijk ontspannen, je energielevel stijgt, je slaapt beter en je ziet er nog eens gezonder uit ook.

Eerder last van dunner wordend haar? Striemen, littekens, blessures? Boek vandaag je LED-kuur en reset je huid, mind en body!

Al naargelang je behoefte stellen we je kuurplan graag samen op!

Onze ervaren huidexperten bekijken samen met jou de mogelijkheden van wat LED therapie eventueel voor jou zou kunnen betekenen.

Klaar voor jouw behandeling?

Boek nu meteen jouw afspraak of gratis intakegesprek!

SkinSolution Clinic © 2022