Ontdek onze behandelingen

Skin

Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van hoogkwalitatieve huidbehandelingen met zichtbare verbetering:

Body

Je opnieuw goed in je vel voelen? Samen maken we komaf met ongewenste haartjes en vet.

Beauty

Je make-up routine vereenvoudigen of versnellen?
Onze ervaren beauty experts staan voor je klaar.

Innovatieve behandelingen met zichtbaar resultaat

Na een vrijblijvend gesprek met een grondige analyse starten we samen jouw traject naar verbetering. We volgen je permanent op en ondersteunen je waar nodig. En niet vergeten he, je doet dit niet alleen maar met een team met jarenlange expertise dat zich voortdurend bijschoolt om jouw de meest optimale begeleiding te kunnen aanbieden.

Hoe gaat dat dan juist?

We beginnen bij SkinSolution Clinic altijd met een vrijblijvend intake gesprek met je persoonlijke huidexpert of bodystyliste. Zij luistert naar je bezorgheden, analyseert je huid of lichaam en haar behoeften en samen met jou kijkt ze wat jij kan bereiken. Voel je je goed bij jouw huidexperte en hebben jullie een klik? Dan starten we jouw traject naar huidverbetering of bodycontouring samen op en zetten we meteen de eerste duurzame stap naar doeltreffende verbetering.

Boek hier je gratis intakegesprek.

Het traject naar huidverbetering bestaat steeds uit een thuisbehandeling die gebaseerd is op het intakegesprek en de huidanalyse. We stellen een skincare-pakket samen, op maat van jouw huidtype en probleem. Dit pakket is geheel uniek want geen enkele routine van onze patiënten is immers dezelfde.

Voor bodycontouring of permanente laserontharing is geen voorbereiding nodig. We adviseren je wel heel goed alvorens de behandelingen aan te vatten.

Indien nodig adviseren we aansluitend een tijdelijk kuurtraject in onze clinic waar we dieper en nog effectiever kunnen werken dan dat je zelf thuis kan. Na dat traject voeren we opnieuw een analyse uit om het resultaat ervan te beoordelen.

Na het voltooien van je traject willen we natuurlijk het bekomen resultaat beschermen en zolang mogelijk behouden. We bouwen daarom je routine volledig om naar de verbeterde huidconditie. Je thuisbehandeling wordt aangepast zodat je de nieuwe conditie kan beschermen (tegen schade veroorzaakt door vrijradicalen en UV) en onderhouden. Met af en toe een opfrisbeurt in de clinic gaan we het bekomen resultaat van huidverbetering zelfs nog versterken.

Voor bodycontouring en permanente laserontharing is de nazorg ook minstens even belangrijk. Je bodystyliste staat je bij en adviseert je heel duidelijk over de do’s en don’ts.

Maak je liever meteen een afspraak?

Boek jouw gewenste behandeling of kom op gratis intakegesprek!

SkinSolution Clinic © 2022