Body - Permanente laserontharing

Een zijdezacht lichaam

met permanente laserontharing

Ben jij het ook zo beu om tijd te verspillen aan voortdurend scheren of waxen? Telkens opnieuw komen die vervelende haartjes in no time terug en kan je weer helemaal opnieuw beginnen. Om nog maar te zwijgen over dat branderige gevoel of die geïrriteerde huid.

NO MORE! Maak definitief komaf met ongewenste haartjes dankzij permanente laserontharing.

Onze diode-laser, dé referentie op het gebied van langdurige laserontharing, werkt in tegenstelling tot IPL-apparaten met een veel hogere energie en is dus veel effectiever. Hierdoor heb je minder behandelingen nodig, je ervaart meer comfort tijdens de behandeling en het effect is bijna helemaal blijvend.

Deze methode is CE- en FDA-goedgekeurd als effectieve permanente laserontharing.

De ideale patiënt (vrouw of man) heeft een lichte huidskleur en donkere haren. Bij dit type patiënt kunnen de haren een maximum aan energie opvangen. Bij patiënten met een donkere huidskleur zal de intensiteit van het toestel lager gezet worden.
Patiënten met bleke of witte haren hebben veel minder resultaat omdat er weinig pigment in de haartjes aanwezig is. Bij deze patiënten raden we de behandeling dan ook af.

Het puls laserlicht van de diode laser warmt de melanine (pigment) in de haartjes op. Deze hitte wordt verder geleid naar de haarwortel om hem daar aan de basis gecontroleerd te beschadigen en de celstructuur en opbouw definitief te vernietigen. Op de behandelde zone kunnen geen haartjes meer groeien. Dankzij de speciale koeltip zijn de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd tegen de hitte van de laser.

Omdat elk haartje een andere cyclus doorloopt heb je meerdere behandelingen nodig want enkel haartjes in groeifase zijn gevoelig voor lichtstralen. Het aantal behandelingen hangt af van je huidtype, van de kleur van de haartjes en de zone. Doorgaans heb je 6 tot 8 behandelingen nodig voor een bijna permanent resultaat (80 tot 90% blijft weg) met nadien 1 opfrisbeurt per jaar.

We behandelen bij zowel vrouwen als mannen:

Gelaat:
Boven-en onderlip, kin, hals, gelaat

Lichaam:
Armen, benen, oksels, handen,
rug, borst, bikini, brazilian, bilnaad

Na de laserbehandeling is het resultaat niet meteen zichtbaar. Meestal ontstaat er na een paar minuten een rode papel rond de haarfollikel, wat aangeeft dat er veel hitte is ontwikkeld. De haartjes zitten los in de haarzakjes.

Na twee tot drie weken, wanneer de epidermis (bovenste huidlaag) wordt vernieuwd, zullen de haartjes vanzelf uitvallen. Gedurende deze periode lijkt het alsof de haartjes nog groeien, maar in werkelijkheid worden ze naar boven gedrukt door de huid.

Omdat de lichtenergie wordt opgenomen door het pigment, hangt het ongemak af van de concentratie melanine aanwezig in de epidermis en de haartjes. Mensen met een donkere huid of personen met dikke, donkere haren zullen dus gevoeliger reageren op de behandeling.
Laserontharing is dus niet pijnloos, maar we maken het je wel zo comfortabel mogelijk. De koeltip en onze deskundige nazorg zorgen voor onmiddellijke verzachting.

Vermijdt zeker 2 weken voor je behandeling elke vorm van zonnen (UV stralen EN zonnebank).

  • Stop met waxen 1 maand voor je behandeling
  • Stop met scheren 2 tot 3 dagen voor je behandeling
  • Volg je een antibioticakuur, beëindig deze dan eerst en wacht dan 2 weken voor het boeken van je behandeling
  • Gebruik op de dag van je behandeling geen bodycrème of deodorant

Klaar voor jouw behandeling?

Boek nu meteen jouw afspraak of gratis intakegesprek!

SkinSolution Clinic © 2022