Skin - Microneedling

Gans het jaar door

doeltreffend je huid verbeteren.

Microneedling is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek om de huid vanuit de diepte te gaan vernieuwen en verbeteren zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Dit maakt dat de behandeling zowel in de winter als in de zomer kan ingezet worden. Je hebt geen downtime en kan na de behandeling meteen weer aan het werk.

SKINBOOST:
Hydratatie van de huid in de diepere lagen (aanpak fijn lijntjes)

RIMPELBEHANDELING:
Aanpak rimpels aan wangen, mond- en oogzone

NEK- EN DECOLLETE ZONE:
Aanpak textuur van hals & decolleté, gladder maken van onregelmatigheden en volume verhogen

OOGZONE:
De dunne huid rondom de ogen heeft het vaak moeilijk om vocht vast te houden waardoor ze droog en trekkerig aanvoelt. Met microneedling en hyaluronzuur kunnen we de collageenaanmaak rondom de oogzone boosten en huidveroudering in deze zone bestrijden.

De oogzone toont meteen voller, frisser en helderder doordat ingevallen schaduwen minder zichtbaar worden.

ACNE LITTEKENS:
Aanpak huidvernieuwing en stimulatie van collageen waardoor littekens vervagen

Met microneedling activeren we het natuurlijke herstelproces van de huid en stimuleren we de collageen- en elastineaanmaak. Dit is een proces met geleidelijke opbouw.

Uit onderzoek blijkt een significante toename van collageen, elastine en hyaluron na microneedling. De hoeveelheid ervan neemt per behandeling kenmerkend toe.

De resultaten van 1 neelding behandeling met SWT worden zichtbaar na 3 – 4 weken. Het resultaat van collageen- en elastineaanmaak is onmiskenbaar na 6 – 8 weken.

4 – 6 behandelingen om de 4 weken vertonen een toename van maar liefst 400% aan collageen en elastine. De epidermis (of de matras van onze huid) is met 140% verdikt. Hoe dikker ons matrasje, hoe steviger de basis, hoe strakker en egaler onze bovenste huidlaag wordt.

Meteen na de behandeling zal de huid roos/rood zien en is ze gevoelig. Ze kan warm en tintelend aanvoelen. Maak je geen zorgen, na enkele uren is de roodheid verdwenen en na 24 tot 48 uur heb je ook geen zwelling meer. Al naargelang je huidtype doe je er iets langer over. Soms houdt de roodheid enkele dagen aan. Dit hangt af van de gevoeligheid van je huid.

Al naargelang hoe diep we gewerkt hebben, denk hierbij aan acne littekentjes, kan je tijdelijk korstjes hebben. Dankzij de skinboosters zullen ze echter snel herstellen.

Na de behandeling is je huid aanzienlijk gevoeliger voor zonlicht. Bescherm haar daarom na altijd heel goed tegen UV-stralen met een minerale zonnebescherming met minstens SPF 50 zoals bijv. Sun Ceutic 50+.

Waarom kiezen voor microneedling bij SkinSolution Clinic?

Onze I’M pen levert met de 36-puntsnaald maar liefst miljoenen microperforaties per seconde en gaat daardoor veel effectiever collageen- en elastineaanmaak stimuleren en celvernieuwing activeren. Dit in tegenstelling tot andere pennen die met slechts 14-naaldjes gemiddeld 2000 perforaties maken.

Dankzij de hoge snelheid van de I’M pen perforeren we aan 8000 tot 15000 omwentelingen per minuut. Dit zorgt voor efficiëntere behandelingen met snellere en gecontroleerde behandeltijden dan bij de traditionele pennen met max. 12000 omwentelingen.

Ons hoofddoel is zorgen voor huidstimulatie ter verbetering van de huid met een zichtbaar resultaat. Maar we gaan nog een stap verder door onze patiënten een combinatie van behandelingen aan te bieden die dit effect versterken. De combinatie van onze Speed Wave Therapy met SRS of Steriele Transdermale Therapie biedt ons die krachtige mogelijkheid.

SRS (ontwikkeld in een Belgisch labo) is rijk aan vitamines, mineralen en actieve ingrediënten. Deze geconcentreerde en op maat gemaakte combinaties zijn samengesteld om de huid te revitaliseren, te verfrissen en te verjongen.
Onze huidexperten stellen jouw persoonlijke SRS cocktail samen op basis van een grondige huidanalyse en de noden van jouw huid en haar conditie.

De naaldjes van de I’M pen creëren geen klassieke wonde maar laten de huidcellen wel “denken” dat er schade is opgetreden. Hierdoor gaat de huid groeifactoren en cytokines afgeven om huidverbetering en verjonging te activeren.

Klaar voor jouw microneedling behandeling?

Boek nu meteen jouw afspraak of gratis intakegesprek!

SkinSolution Clinic © 2023