Beauty - Semi Permanente Make-up

Een permanent naturelle make-up look

met Semi Permanente Make-up

Semi Permanente Make-up is niet meer weg te denken in het leven van vele vrouwen EN mannen. Een mooie volle wenkbrauw, het iets feller aanzetten van de ogen door een zachte eyeliner of het naturelle inkleuren van de lippen.

Bij SkinSolution Clinic willen we de natuurlijke schoonheid van je gelaat zo goed mogelijk benaderen met SPMU. Bonus: je bespaart ’s ochtends echt wel wat tijd.

Powderbrows is de nieuwste techniek voor een zacht en natuurlijk poedereffect op de wenkbrauwen. Zeg vaarwel tegen ongelijke wenkbrauwen of kale plekjes. Deze techniek is geschikt voor elk huidtype.

Geen gedoe meer met een ongelijke eyeliner of wenkbrauw dankzij semi-permanente make-up. Of je nu kiest voor een subtiele deepliner, een zachte eyeliner of een eyecatching designliner, wij hebben alle technieken in huis om je make-up routine nog makkelijker te maken.

Gelijke, subtiel gekleurde en volle lippen geven je zelfvertrouwen een echte boost. Moest je toch een keertje een leuke lipstick vergeten zijn, heb je met lippigmentatie steeds een frisse lip look. Of je nu kiest voor je eigen lipkleurtje of een tintje feller of je wil echt gaan voor een mooie rode look, wij hebben de mooiste kleuren in huis en bekijken samen met jou wat het mooist bij jouw gelaat past.

Voor de behandeling wordt alles eerst uitvoerig besproken zoals de shaping, de dikte, de kleur, … pas wanneer u de goedkeuring geeft, gaan we van start.

Het werkt met een steriele wegwerp blade en handtool. Hiermee wordt een oppervlakkig krasje gemaakt net onder de bovenste huidlaag (oppervlakkige Dermis). Vervolgens wordt hierin pigment gebracht. Op deze manier kunnen we heel mooie haartjes tekenen in de huid, die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Allereerst bespreek je met de SMPU-artist je wensen en verwachtingen, hierbij krijg je meteen ook deskundig advies. Nadien wordt een mapping van de zone gemaakt die volledig past bij de contouring van je gelaat. Dit wordt met potlood of concealer gedaan en is dus nog uitwisbaar. Zo krijg je een allereerste idee over hoe je brows, ogen of lippen er na de behandeling zullen uitzien.

Na jouw goedkeuring en het invullen van een medische fiche gaan we echt aan de slag. De behandeling zelf duurt ongeveer 2 uur. Let wel dat in bepaalde bevallen we altijd iets kunnen uitlopen dus voorzie zeker voldoende tijd.

Ja toch wel. Zonder bijwerking zal het effect van SPMU na maximum 3 maanden verdwenen zijn.
Na de eerste behandeling zal de kleur zo’n 70% vervagen. Na de bijwerking vervaagt de kleur nog zo’n 30% waardoor de behandelde zone na de bijwerking een mooie natuurlijke kleur zal hebben. Het is belangrijk om de termijn tussen de eerste behandeling en de bijwerking ervan goed te respecteren.

De behandelde zone zal er meteen na de behandeling best donker uitzien, zeker donkerder dan de kleur die je uitgekozen hebt. Dat is normaal. Maak je geen zorgen. De kleur zal nog 70% vervagen. 

Na enkele dagen zal je huid stilaan beginnen vervellen op de behandelde zone en je zal korstjes en ongelijke kleurvlakjes zien. Het is zeer belangrijk om zeker niet aan de velletjes of korstjes te trekken. Hierdoor kan je de huid beschadigen. Dit genezingsproces is heel normaal en je hoeft je daarover dus echt geen zorgen te maken. Het eindresultaat is ongeveer 90 dagen na de bijwerking zichtbaar.

Dag 1 tot 4: Help! Zo donker!
Dag 5 tot 10: Barstjes en ongelijke vlekjes
Dag 11 tot 27: Huh, de SPMU lijkt helemaal weg?
Dag 28 tot 55: Aha, daar zijn de kleur en de vorm weer
Dag 56: Hello, naturelle en mooie SPMU

Dat is afhankelijk van je huidtype:

Zeer vette huid: tot 6 maanden
Vette tot normale huid: 6 tot 14 maanden
Droge tot zeer droge huid: 15 tot 24 maanden

Nadien plan je best een bijwerking om je kleur weer te revitaliseren.

Let wel, SPMU kan niet toegepast worden bij patiënten die zwanger zijn, diabetici, patiënten met hepatitis of patiënten met hart-en vaatziekten of bij patiënten die bloedverdunners nemen.

Klaar voor jouw behandeling?

Boek nu meteen jouw afspraak of gratis intakegesprek!

SkinSolution Clinic © 2022