Het team

Over Ons

SkinSolution Clinic

Wij zijn geen conventioneel schoonheidsinstituut maar wel een medische skin clinic waarbij hoogwaardige huid- en lichaamsverbetering centraal staan.

Samen met jou gaan we aan de slag om de mooiste versie van jezelf naar buiten te brengen waardoor jij weer echt gaat stralen en bomvol zelfvertrouwen je gezonde huid en mooie lichaam kan laten zien.

Hoe doen we dat?

Na een vrijblijvend gesprek en grondige analyse boordevol advies waarbij we ook heel goed luisteren naar jouw wensen en bezorgdheden, stellen we samen een behandeltraject op. Dat kan bestaan uit een thuisbehandeling die eventueel aangevuld wordt met een kuurtraject in onze clinic. Hierbij houden we rekening met wat JIJ wil en nog belangrijker wat je huid of lichaam effectief nodig heeft.

Omdat geen enkele huid of lichaam hetzelfde is, zijn al onze trajecten volledig op maat gemaakt. Bij ons geen kopietjes van bestaande programma’s maar wel unieke behandelplannen waarbij we effectieve resultaten boeken waarvan jij helemaal blij wordt.

SkinSolution Clinic biedt een brede waaier aan effectieve verbeterende behandelingen voor de huid en voor het lichaam, met een natuurlijke en stralende schoonheid als eindresultaat. Onze deskundige experten behandelen jouw huid en lichaam met een wetenschappelijke benadering waarin het gezondheidsaspect een essentiële rol speelt.

In onze praktijk maken we gebruik van de meest geavanceerde apparatuur, de nieuwste ontwikkelingen en de meest doeltreffende producten. Zo kan jij binnenkort weer trots en vol zelfvertrouwen echt stralen.

De huid is het grootste orgaan: uiterst kostbaar maar ook kwetsbaar. Op professionaliteit en deskundigheid wil je dan ook geen toegevingen doen. Bij ons gespecialiseerd team van huidexperten is jouw huid in goede handen.

Omdat geen enkele huid dezelfde is, adviseren wij je individueel waarbij we ten volle rekening houden met jouw wensen en de behoeften van jouw huid. Bovendien staan we jou gedurende jouw traject permanent bij want je bezorgdheden aanpakken dat doen we SAMEN, je doet dit niet alleen.

Heb je eerder nood aan blijvende lichaamsverbetering? Dan kan je bij één van onze ervaren bodystylisten terecht. Onze clinic is tevens gespecialiseerd in bodycontouring (figuurcorrectie, cellulitisbehandeling en plaatselijke vetverwijdering) en permanente laserontharing. Wij hebben tal van hoogtechnologische, medische apparatuur in ons gamma om je op een gezonde en verantwoorde manier te helpen met die probleemzones.

Het team van SkinSolution Clinic voor Huidverbetering heeft jarenlange ervaring opgebouwd op gebied van huidverbetering, huidverjonging, bodycontouring, permanente laserontharing en Lash Filler. Wij geloven rotsvast in een persoonlijke aanpak en werken uitsluitend met hoogwaardige apparatuur en de beste producten die hun effect bewezen hebben.

Onze experten vinden permanente bijscholing uiterst belangrijk. We willen meteen mee zijn met de nieuwste technieken en baanbrekende behandelingen want zo kunnen we jou nog beter en efficiënter helpen.

Wil je een afspraak maken?

SkinSolution Clinic

Ontmoet het team

Katleen

Clinic Manager – Communicatie

Onze administratieve duizendpoot met helikopterperspectief over Medicare Kliniek en SkinSolution Clinic. Deze bezige bij met een groot hart voor patiënten en artsen is tevens de steun en toeverlaat van ons ganse team.

Shanna

Huid- & Body – & Beauty Expert

Een enthousiaste acné-lover die het fijn vindt om samen met de patiënt een traject te starten en de huid te zien verbeteren. Shanna haalt haar voldoening uit het wegnemen van de onzekerheden van haar patiënten. 

Haar motto: Happy client, happy me!Onze Clinic

SkinSolution Clinic © 2023