Body - Bodycontouring

Reken voorgoed af met ongewilde vetophopingen

dankzij bodycontouring

We kennen het allemaal, “ik heb me de laatste tijd ECHT laten gaan” en nu heb je toch wel spijt want dat extra vetrolletje geraak je niet makkelijk kwijt.

Gezonde voeding en voldoende beweging is een must voor een gezond lichaam maar soms is dat net niet voldoende om af te rekenen met die hardnekkige, lokale vetophopingen die je lichaam ontsieren en waar je helemaal onzeker van wordt.

Samen met je persoonlijke bodystyliste van SkinSolution Clinic kan ook jij definitief afkomen van overtollig vet op diverse probleemzones. In onze clinic geen praatjes maar wel resultaat, en daar gaan we samen met jou voor!

Door cryolipolyse gaan we plaatselijke vetafzetting permanent en veilig verminderen. Vetcellen worden gedurende 60 minuten tot -10°C gekoeld waardoor ze worden afgebroken. Deze cellen verlaten nadien ons lichaam op natuurlijke wijze. De huid is ten alle tijden beschermd. Het volledige proces duurt ongeveer 10 tot 12 weken. Na ongeveer 3 maanden wordt het effect zichtbaar.

In onze clinic combineren we cryolipolyse steeds met een Shockwave therapie van 10 minuten. Zo creëren we een aanzienlijk betere vetreductie en stimulatie van cel afvoer. Met deze techniek boosten we de collageenaanmaak en bloedcirculatie waardoor de huid geleidelijk aan zichtbaar strakker en elastischer wordt.

Je hebt 2 tot 3 sessies per zone nodig met een 4-wekelijks interval.

Door middel van radiofrequentie golven kunnen we met Encurve het lichaam permanent verstrakken. Vetcellen trillen zodanig tegen elkaar waardoor dit uiteindelijk leidt tot de vernietiging ervan. De afvoer gebeurt ook op natuurlijke wijze. Na ongeveer 2 weken zijn de eerste resultaten zichtbaar.

Het effect van deze behandeling is anders dan bij cryolipolyse. Encurve zet in op lichaamsverstrakking bij een losser velletje waar cryolipolyse eerder lokaal gaat werken op celvernietiging bij overtollig vet.

Met Encurve raden we 4 tot 6 sessies per zone aan met een wekelijkse interval en dit wanneer je lichaam meer versteviging en verstrakking nodig heeft dan effectieve vetafbraak.

Wanneer we cryolipolyse gaan inzetten gevolgd door Encurve en Shockwave als nabehandeling versnellen we het proces van 10 tot 12 weken naar 8 tot 10 weken. Tevens zetten we hierbij ook in op verstrakking. Burn baby burn!

Wat denk je? Gaan we dat samen aanpakken zodat jij in no time klaar bent om in de zomer te stralen in een mooie bikini of zwemshort? Boek dan meteen via onderstaande knop.

Klaar voor jouw behandeling?

Boek nu meteen jouw afspraak of gratis intakegesprek!

Voel jezelf opnieuw beter in je vel dankzij SkinSolution Clinic.

SkinSolution Clinic © 2022