Skin - Specials

Tijdens de zomermaanden

Glow Facial

Glow Facial is de meest gewilde behandeling tijdens de zomermaanden. Dankzij een enorm hoge dosering vitamine C (70% gestabiliseerd) is de huid extra beschermd tegen schadelijke
invloeden van de zon. Zo vertragen we zeer effectief huidveroudering en pigmentvorming.

Door microneedling met hyaluronzuur toe te voegen aan de standaard Glow Facial gaan we de huid instant en diep hydrateren. Een huid die meer vocht kan vasthouden blijft soepeler en vertoont minder snel tekenen van huidveroudering.


Resultaat: een zeer beschermde huid, een versterkte huidbarrière en een voller en gladder
gelaat met mooie glow

We combineren deze peel steeds met microneedling voor een nog doeltreffender resultaat met instant glow.

We pakken fijne lijntjes, huidverslapping en schade door zon en vrijradicalen aan. De Pink Peel is ook zeer effectief voor de versteviging van hals- en kaaklijn en decolleté.


Resultaat: een strakkere, gladdere huid die straalt, ideaal voor de ouder wordende huid.

Tijdens de zomermaanden

Pink Peel

Deze super exclusieve behandeling is een toppertje in de zomer. De Pink Peel gaat het verlies van oestrogeen in de huid (bij het ouder worden) compenseren EN de aanmaak van collageen en elastine stimuleren dankzij het toevoegen van het KUDTZU hoofdingrediënt. Hiermee kunnen we verslapping en rimpels tegengaan.

Tijdens de herfst- en wintermaanden

Firm Facial

Firm Facial is dé behandeling tijdens de herfst en winter om het huidoppervlak te verbeteren op vlak van poriën, structuur en rimpels. Het is een ware boost voor collageen- aanmaak en is een doeltreffende aanpak van huidstructuren.

Met deze facial stimuleren we diepgaand de aanmaak van nieuwe cellen. Dit zorgt voor versteviging en verfijning van de huid.

Met de Firm Facial Advanced gaan we de standaard facial combineren met microneedling en retinol (vermindering van rimpels) in 1 behandeling. Deze methode herstelt het volume, de elasticiteit en de veerkracht van de huid.


Resultaat: een egale, gezonde teint, een volle en strakke huid en verfijnde huidstructuur.

Klaar voor jouw behandeling?

Boek nu meteen jouw afspraak of gratis intakegesprek!

SkinSolution Clinic © 2022